015 178 300

Kattavaa nostopalvelua yksittäisistä henkilöistä 130 tonnin kuormiin

AJONEUVONOSTURI -PALVELUT

Palvelemme teitä pienissä ja suurissa nostoissa. Käytössämme on 25-130 tonnin nosturit ja taitavat kuljettajat. Nykyaikainen kalustomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat turvallisen ja tehokkaan työskentelyn.

ELEMENTTIASENNUKSET JA MUUT RAKENNUSASENNUKSET

Olemme toteuttaneet vuosien saatossa lukuisia asennuksia mitä erilaisimmissa kohteissa. Teemme työmme huolellisesti ja tehokkaasti. Voisimme kenties toteuttaa teidänkin kohteenne?

KULJETUS- JA
SIIRTOPALVELUT

Kun siirrettävänä on suurempi yksittäinen kappale kuten työmaakoppi tai tuotantolaite, nostamme sen kyytiin ja kuljetamme määränpäähän. Kevyemmät kappaleet nousevat 95 tm hiabilla, painavampiin kappaleisiin tarjoamme auton ja nosturin yhdistelmän.

KUROTTAJAPALVELUT

Etsitkö apua pienempiin nostotarpeisiin tai henkilönostoihin? 4 tonnin kurottajamme soveltuu erinomaisesti tällaisiin töihin. Manitou MRT 2540 -kurottajamme sopii laaja-alaiseen työskentelyyn: kone pyörii ympäri ja puomi ulottuu 25 metriin saakka. Vuokraamme myös kurottajaa kuljettajan kanssa.

HENKILÖNOSTOT

Nosturimme ja kurottajamme palvelevat henkilönostoissa. Nostokorista voi työskennellä muutamasta metristä aina 70 metriin saakka!