Monipuoliset nostopalvelumme

Ajoneuvonosturipalvelut

altPalvelemme teitä pienissä ja suurissa nostoissa. Käytössämme on 25-130 tonnin nosturit ja taitavat kuljettajat. Nykyaikainen kalustomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat turvallisen ja tehokkaan työskentelyn.

Vuokrattavat nosturimme >>

 

Kurottajapalvelut

altEtsitkö apua pienempiin nostotarpeisiin tai henkilönostoihin? 4 tonnin kurottajamme soveltuu erinomaisesti tällaisiin töihin. Manitou MRT 2540 -kurottajamme sopii laaja-alaiseen työskentelyyn: kone pyörii ympäri ja puomi ulottuu 25 metriin saakka. Vuokraamme kurottajaa kuljettajan kanssa.

Vuokrattavat kurottajamme>>

Elementtiasennukset

altOlemme toteuttaneet vuosien saatossa lukuisia asennuksia mitä erilaisimmissa kohteissa. Teemme työmme huolellisesti ja tehokkaasti. Ehkä voisimme toteuttaa teidänkin kohteenne?

Elementtiasennuksiin soveltuva kalustomme  >>

 

Henkilönostot

altHaluatko nostaa kissan puusta tai onko ehkä nuohottavanasi tavallista korkeampi savupiippu? Nosturimme ja kurottajamme palvelevat kaikissa henkilönostoissa. Nostokorista voi työskennellä muutamasta metristä aina 70 metriin saakka!

Vuokrattavat henkilönostimemme >>

Kuljetus- ja siirtopalvelut

altKun siirrettävänä on suurempi yksittäinen kappale kuten työmaakoppi tai tuotantolaite, nostamme sen kyytiin ja kuljetamme määränpäähän. Kevyemmät kappaleet nousevat 95 tm hiabilla, painavampiin kappaleisiin tarjoamme auton ja nosturin yhdistelmän.

Vuokrattava kuljetuskalustomme >>

   

 

Mikkelin Nostajat Oy

Nostajantie 5
50600 Mikkeli

Tilaukset ja tiedustelut
puhelin 015 178 300
Fax 015 178 400

info@mikkelinnostajat.fi
www.mikkelinnostajat.fi

Ota yhteyttä

Viesti:

Nimi:

Sähköposti:

Puhelin: